Babie leto Každoročne po skončení leta mi príde ľúto, že už nebudú také teplé dni. Už som si ich ani tak neuvedomoval. Dokonca som sa skrýval pred horúcimi dňami. Teraz som za ne rád. Za každý jeden.

Trochu mi to pripomína vetu, že hodnotu vecí si uvedomíme až keď o ne prídeme.

Toto leto som si užil. Naplno. Prežíval som ho v štýle tu a teraz. Bolo nádherné.

Lenivý august však priniesol prvé chladné noci. A neskôr aj dni. Tie sa aj viditeľne skracujú. Ale prichádza malý zázrak. Babie leto. Pripomienka toho, čo som v lete zažíval naplno. Vyhrievanie sa na slnku, hodiny plávania a večerné behy. A zas sa to snažím vychutnávať. Minulý rok, ešte ako zamestnanec, som si brával dovolenku. Vychutnať si tie teplé dni. Len tak sedieť a užívať si teplo. Tak nejak sa nabiť na zimu. V práci sa bude dať sedieť aj v zime. A ono je tu. To krásne babie leto. Cez deň je teplo a noci sa tiež ohrejú. Dnes som len tak sedel a vyhrieval sa. A zajtra budem zas. Chcem si užiť každý jeden deň. A tieto sú na to stvorené.

Trochu mi to pripomína vetu, že hodnotu vecí si uvedomíme až keď o ne prídeme. Toto leto som si užil. Naplno. Prežíval som ho v štýle tu a teraz. Bolo nádherné.

Lenivý august však priniesol prvé chladné noci. A neskôr aj dni. Tie sa aj viditeľne skracujú. Ale prichádza malý zázrak. Babie leto. Pripomienka toho, čo som v lete zažíval naplno. Vyhrievanie sa na slnku, hodiny plávania a večerné behy. A zas sa to snažím vychutnávať.

Minulý rok, ešte ako zamestnanec, som si brával dovolenku. Vychutnať si tie teplé dni. Len tak sedieť a užívať si teplo. Tak nejak sa nabiť na zimu. V práci sa bude dať sedieť aj v zime.

A ono je tu. To krásne babie leto. Cez deň je teplo a noci sa tiež ohrejú. Dnes som len tak sedel a vyhrieval sa. A zajtra budem zas. Chcem si užiť každý jeden deň. A tieto sú na to stvorené.